Kit Harington mbathi taka për rolin e Jon Snow dhe ja pse (FOTO)

By

Ndonjëherë të duhet vetëm pak…

Në një intervistë, Kit Harington pranoi se derisa është ankuar për një kostum të rëndë që duhej të mbante në rolin e tij të Jon Snow në “Game of

Thrones”, në të vërtet ai ka mbathur edhe taka të larta.

“Pra, kostumi im peshonte 33 kilogramë dhe ajo duhej mbajtur gjatë gjithë ditës “, tha ylli i HBO.

“Kështu 33 kilogramë për 10 orë. Dhe pastaj ke shpatën që peshon dy kilogramë”.

“Dhe unë isha mbi taka, sepse jam i shkurtë dhe është dashur të dukem më i gjatë se të tjerët”

Artikuj të ngjashëm