Zelensky cilësohet si personi më i fuqishëm në Evropë

By

Presidenti i Ukrainës, Volodymyr Zelenskyy është votuar si personi më i fuqishëm në Evropë në një sondazh të kryer nga Politico.

Sondazhi i organizatës së lajmeve për zgjedhjen e audiencës filloi në mars dhe synon të përditësojë listën vjetore Politico 28 të njerëzve më të fuqishëm që u publikua në dhjetor.

Një votues e përshkroi Zelenskyn si “një fener shprese” i cili po përpiqej për “paqe, demokraci, mirësjellje” ndërsa pushtimi rus i Ukrainës vazhdonte.

Artikuj të ngjashëm