YLLKA KUQI ‘MALLKON’ BURRAT PËR 8 MARS

By

Këngëtarja Yllka Kuqi ka publikuar klipin e saj më të ri për ditën ndërkombëtare të gruas.
Mirëpo ndryshe nga këngët që publikohen në këtë ditë, Yllka jep një tjetër mesazh. 
“I mallkuar je, ai që je sot nuk ishe dje” – janë disa nga fjalët e refrenit të këngës.
Projekti “I mallkuar” është punuar nga Arsim Bunjaku dhe Florent Boshnjaku./Prive.al

Artikuj të ngjashëm