Ylli dhe Ledi kapen sërish, çfarë ndodhi?

By

Përplasjet mes Ledit dhe Bucit po vazhdojnë akoma.

Kësaj radhe ata derisa ishin jashtë sërish debatuan, por Buci ishte më i zëshëm.

Ledi ishte duke pastruar dhomën e gjumit e shkoi te disa prej banorëve që ishin jashtë t’i pyeste për disa gjëra.

Në atë moment reagoi Buci e tha: “Hajt hajt puno diçka, ne je duke bërë asgjë”.

Artikuj të ngjashëm