Xhuli, Stresi dhe Atdheu përplasen në Prime

By

Xhuli dhe Atdheu janë afruar shumë që nga hyrja e këtij të fundit në shtëpinë Big Brother VIP Kosova.

E këtë gjë duket se nuk e ka pritur shumë mirë banori tjetër, Stresi.

Raporti mes Atdheut dhe Xhulin ka shkaktuar një përplasje mes Stresit dhe Atdheut.

Artikuj të ngjashëm