Xhuli i thotë se ti nuk je burrë, Artani ia kthen: “Ti je degjenerim total”

By

Artani dhe Juliana sot e kanë pasur një debat të ashpër me njëri-tjetrin për çështje të ndryshme.

Në një moment Juliana i tha Artanit se ai nuk është burrë.

Ndërsa, Artani ia ktheu duke i thënë: “Ti je një degjenerim total”.

Artikuj të ngjashëm