Vërtet që na duket ende verë, mirëpo këto çizme do t’i shohim gjithkund këtë vjeshtë

By

Erdhi tashmë shtatori (mos pyesni se si ndodhi kjo!), Kështu që është koha për të filluar përgatitjen për sezonin e vjeshtës.

Dhe kur moti i ftohtë është i menjëhershëm, ka nevojë për të blerë çizme të reja të lezetshme, natyrisht – veçanërisht nëse të vjetrat e tua janë përtej riparimit dhe, si të tilla, kanë njolla të çuditshme dhe çarje. Pavarësisht nëse jeni në treg për një palë çizme më praktike që do të mbajë aktivitete në natyrë ose një palë më elegant e që do t’i veshësh bukur, e keni të garantuar të gjeni çizmet e përsosura të vjeshtës me këto stilet që renditi revista Cosmopolitan.

Artikuj të ngjashëm