Vëllai i madh është një BEKIM!

By

Ata që kanë vëllezër më të mëdhenj e dinë që të rritesh me një të tillë është pak e vështirë, por në të njëjtën kohë, është një nga gjërat më të bekuara që mund të të ndodhë.

Ndonjëherë ai mund t’ju çmendë dhe t’ju bëjë të dëshironi të tërhiqni flokët, por ai gjithmonë do t’ju dojë pa kushte dhe ka shumë arsye të tjera pse vëllai i madh është një ‘mrekulli’.

Më poshtë i gjeni disa arsye që ju tregojnë se sa me fat jeni që keni një vëlla më të madh.

Ai ju prezanton gjëra të mrekullueshme

Ai mund t’ju mësojë

Ju tregon se si të ndjehesh mirë me veten

Ju shoqëroheni me miqtë e tij dhe të gjithë do t’ju mbrojnë

Ai nuk ju lejon të bëni gabime

Ai e di se çfarë është më e mira për ju

Ai do t’ju ndihmojë të ngriheni kur ju keni rënë

Do ta kuptoni, kuptimin e një marrëdhënieje të vërtetë dashuri-urrejtje

Por, më e rëndësishmja, ai është gjithmonë pranë jush.

Artikuj të ngjashëm