Valdrin Sahiti në Kuwait për një arsye të rëndësishme!

By

Dizajneri nga Kosova por tashmë që ka fituar dhe famë ndërkombëtare, Valdrin Sahiti është nisur dje për në Kuwait e kjo për një arsye.

Me datë 17 dhe 18 shkurt, Valdrini do ti mirëpres të gjithë ata që dëshirojnë të takohen me të për tu këshilluar mbi kreacionet.

Pas saj, një takim i tillë do të ndodh edhe në Tiranë ku atje bashkëpunon me Alketa Vejsiun.

Marka VS tashmë njihet edhe nga Beyonce e cila ka veshur një fustan të kuq të krijuar në Kosovë./Prive.al

Artikuj të ngjashëm