Uki Latifi shtrihet për pesë ditë në spital

By

Së fundmi po njeh vetëm suksese në karrierë por hovi i është ndalur pak këngëtarit Uki Latifi për shkak të problemeve shëndetësore.

Prive.al mëson se këngëtari i njohur është dashur të shtrihet pesë ditë në spital sepse ka pasur disa komplikime me fyt dhe mushkëri.

Pas terapisë, Uki është më mirë dhe pritet që shpejt t’i kthehet punëve në studio atje ku e presin finalizimet e shumë projekteve. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm