Twerking? Era e bën më së miri (VIDEO)

By

Levizjët e saj mjaft të shkathëta  kemi parë disa herë në videoklipet e saj, mirëpo kjo që ka ndarë sot me fansat e saj është një nga më pikantet.

Era ka shfrytëzuar një sallë provash vallëzimi dhe nje partnere vallëtare për të kërcyer një pjesë të këngës së saj “Bon Bon” e cila po bën namin në mbarë botën.

Shikojeni këtë twerk te Erës si asnjë herë më parë.

Artikuj të ngjashëm