Thuajse të gjithë e urrejnë por kjo punë shtëpie, e relakson Adrola Dushin!

By

Të pastrosh shtëpinë e të lash enët, është ndër punët më të mërzitshme ndonjëherë!

Gratë e burrat nuk i bëjnë fort me qejf dhe të gjithë në shtëpi, përpiqen t’i shmangin këto punë shtëpie!

Por besojeni ose jo, për modelen Adrola Dushi, është tejet relaksues procesi i larjes së enëve.

Këtë e ka thënë në një intervistë për emisionin Prive, ku rrëfen se kjo punë shtëpie i pëlqen shumë dhe aty i zgjidh të gjitha problemet që ka!

Ndiqeni intervistën “10-të gjëra që s’i keni ditur për Adrola Dushin”:

Artikuj të ngjashëm