“Të pret një lojë e vështirë”, Anita paralajmëron Kaderin

By

Opinionistja e formatit televiziv Big Brother VIP Kosova, Anita Haradinaj, i ka dhënë disa këshilla mbi lojën banores më të re, Kaderit.

Anita e ka paralajmëruar Kaderin për lojë të vështirë, nëse nuk krijon raporte me të banorë të tjerë, ose aleanca.

“Kur futesh banore e re në këtë pikë të lojës, është normale të pritesh kështu, sepse ata kanë një muaj që rrinë aty dhe bëjnë strategji e lojë. Ti s’ke arritur të ndërtosh raporte akoma me askënd aty brenda, nëse mendon të vazhdosh kështu, ta kesh parasysh që loja jote do të jetë e vështirë”, ka thënë Anita.

Për më shumë detaje, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm