“Te dera e banesës tem, ke me u lutë”, del kënga e Semit

By

Semi ka publikuar këngën e saj më të re.

“Ani ani” titullohet projekti. Siç paralajmëruam javë më parë, falë tekstit lehtësisht mund të tërhiqen prapë paralele me historinë e Borës dhe Donaldit.

Teksti flet për partnerin e penduar për gabimet që do t’i kthehet dashurisë së vjetër.

Mes tjerash, në tekst thuhet se “te dera e banesës tem, ke me u lutë brenda a më len”, kujtim i freskët i episodit të raportimeve se Donaldi e ka vizituar Borën në shtëpi.

Projekti ka vulën e Yll Limanit.

I lidhur me historinë, apo jo?

Artikuj të ngjashëm