Takimi i ëmbël që emocionoi Dafinën (VIDEO)

By

Këngëtarja, Dafina Dauti është njëra prej banoreve të shtëpisë së Big Brother VIP Kosova.

Ajo ka dy vajza, gjatë rritjes së të cilave ka pasur përjetime e sfida të shumta, në lidhje me të cilat ajo ka bërë një rrëfim emocionues dhe të pa thënë më parë.

E pas këtij rrëfimi, “Vëllai i Madh” ka përgatitur një befasi të këndshem për Dafinën.

Ajo mbrëmë ka pasur mundësi t’i takojë dy vajzat e saj, takim ky i cili solli shumë emocione.

Artikuj të ngjashëm