Studimi: Cila është dita më e mirë e javës për të rezervuar fluturimin?

By

Para se të rezervoni fluturimet tuaja, mund të mendoni për ndryshimin e ditës së fluturimit.

Hulumtimet e reja kanë zbuluar se fluturimi të dielën është dita më e keqe e javës.

Studimi, i kryer nga HappyOrNot, analizoi më shumë se 4.5 milionë pika të reagimit të klientëve të cilat gjenden nëpër aeroporte në 30 vende.

Të dhënat zbuluan se dita më e keqe e javës ishte e diela, pasi njerëzit ishin më pak të lumtur.

Raporti zbuloi se vetëm 81 për qind e reagimeve të klientëve ishin pozitive.

Dita më e mirë për të fluturuar? E mërkura, ku lumturia ishte më e larta me 84.6 për qind.

Miika Mäkitalo, CEO i HappyOrNot, komentoi: “Me një bum të pritshëm në udhëtimet e pushimeve verore, ne donim të shqyrtonim përvojën e udhëtimit nëpër aeroport – e cila mund të ndryshojë nga të qenit një fillim i qetë dhe i këndshëm në pushime në të qenit i rraskapitur dhe i pakëndshëm. disa ore.

“Duke publikuar këto gjetje, ne shpresojmë t’i pajisim udhëtarët me njohurinë se kur mund të jetë më e mira për të fluturuar dhe kohët që ndoshta duhet të shmangin, si dhe t’i pajisim operatorët e aeroportit me njohuri të të dhënave të përvojës së pasagjerëve që duhet të jenë të vetëdijshëm ndërsa aeroportet bëhen përsëri të zënë. ”

Koha më e lumtur ishte në orën 8 të mëngjesit, me 86.6 për qind.

Pra, nëse dëshironi të jeni më të lumturit kur udhëtoni, është mirë të rezervoni fluturimin e parë të ditës në mes të javës. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm