Stresi bëhet ‘mollë sherri’ mes Atdheut dhe Xhulit

By

Atdheu dhe Juliana sot patën debate të ashpra me njëri-tjetrin.

Atdheu i thoshte Julianës se nuk janë duke dalë mirë para banorëve të tjerë, derisa thotë se janë duke pasur probleme për gjëra të vogla.

Sipas tij, ata të dy nuk duhet të kenë këso problemesh: “ Jemi bërë si maca me miun, unë e ti”.

Juliana i ka thënë Atdheut se ai është duke ia mbajtur anën atij në krahasim me të

Sipas saj, Atdheu do të duhej t’ia mbante anën Julianës e jo Stresit.

Për më shumë detaje ndiqni videon më poshtë.

Artikuj të ngjashëm