Stilet që sot janë qesharake, por dikur ishin “IN” (FOTO)

By

Disa njerëz vendosin t’i ndjekin trendet e modës, e disa të tjerë jo.

Por fatkeqësisht,  nuk ka një mënyrë për ta ditur se sa do të zgjasë një trend në botën e modës.

Ajo çka dikur ishte shumë “IN”, sot duket shumë qesharake.

Praandaj më poshtë po ju sjellim disa nga tendencat e modës në të kaluarën në mënyrë që të mbani mend dhe të buzëqeshni me atë që brezat e mëparshëm po përpiqeshin të dukeshin dhe të jeni mirënjohës për atë që gjeneratat e sotme veshin.

Shkoni deri në fund të këtij shkrimi, ku do të gjeni një BONUS që vërteton se moda jo gjithmonë mund të ketë spjegim logjik.

Stil i fryer i flokëve i viteve të 60-ta

Stili i flokëve si ky për meshkuj

Tatuazhet tribal, ’90

Vetulla shumë të holla, 2000

“Bishti”, 2000

Veshjet sportive të viteve ’80

Flokë të “djegura” dhe fryra, ’80

Vathë elastikë dhe nga plastika

Xhinse shumë të ngushta, 2010

Kyçet e këmbës të zbuluara, 2010

Bizhuteri me simbole të çuditshme

BONUS:

Artikuj të ngjashëm