Skosmetics – sjell produktin unik dhe vajzat duhet ta kenë me patjetër!

By

Brendi i njohur shqiptar, Skosmetics – në krye me Sara Karaj, ka prodhuar produktin fantastik për vajzat.

Ky brend solli në treg Founcealer – produkt 2 në 1.

Ai është councealer dhe fondatinë në të njëjtën kohë.

Prive ka intervistuar Sarën në dyqanin e Skosmetics në Prishtina Mall ku ka treguar gjithçka rreth brendit që punohet në Itali.

Artikuj të ngjashëm