S’komplekse: Medina ndryshon për 180 gradë edhe pa operacionin e dëshiruar

By

Në episodin e ri të “S’komplekse”, prezantohet sërish një tjetër transformim.

Kush ishte kandidatja e radhës dhe çfarë deshi të ndryshojë ndiqni në videon e mëposhtme.

Kujtojmë se aplikimet për rubrikën janë akoma të hapura. Dërgoni të dhënat e tuaja dhe çfarë doni të ndryshoni tek vetja me një e-mail në [email protected]

Artikuj të ngjashëm