Sipas Lindës ky banor lë nesër shtëpinë

By

Teksa po përgatisnin ushqimin, banorët e Big Brother VIP Kosova, Linda dhe Azemi po bisedonin se kush mund të dalë nesër nga shtëpia.

Linda është shprehur se “ajo mendon se Azemi do të dal nga shtëpia”.

Ndërsa Azemi nuk rreshti së pyeturi se “a e mendon këtë gjë seriozisht ajo?”.

Por për të kuptuar më shumë rreth bisedës së tyre, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm