Si ta luftoni plakjen e fytyrës dhe qafës?

By

Rrudhja e qafës dhe fytyrës bëhet e dukshme më shpejt se plakja e çdo pjese tjetër të trupit tuaj. Arsyeja është e thjeshtë, qafa është pjesa më e cenueshme e trupit tonë që është shumë e predispozuar ndaj proceseve të plakjes.

Dhe sigurisht, mungesa e kujdesit të duhur do të ndikojë gjithashtu jo shpejtimin e procesit të plakjes.  Kjo është arsyeja pse të gjitha gratë anembanë botës i luftojnë aq ashpër ato rrudha të vogla në qafë.

Ajo çka mund të bëni është parandalimi i rrudhjes duke përdorur metoda të ndryshme.

Thjesht ushtrimet dhe kujdesi bazë për lëkurën, si dhe përdorimi i kremrave, në shumicën e rasteve do të jenë të mjaftueshme për të ringjallur lëkurën tuaj dhe për ta rikthyer atë në jetë.

Natyrisht, trajtimi dhe procedurat profesionale, si dhe veprimet më serioze si operacioni, do t’ju ndihmojnë ta bëni lëkurën e fytyrës dhe qafës përsëri të lëmuar dhe të re.

Artikuj të ngjashëm