Si ta kuptoni nëse lidhja juaj do të zgjasë?

By

kuptoni nëse lidhja juaj e dashurisë do të zgjasë mund të jetë e vështirë.

Por, sipas ekspertëve ka disa mënyra përmes së cilave mund ta kuptoni jetëgjatësinë e lidhjes, shkruan The Independent, transmeton Klankosova.tv.

A jeni ju dhe partneri juaj i kënaqur me ndarjen e ndjenjave, duke u mbështetur tek njëri -tjetri? Kjo është njëra ndër pyetjet që mund të tregojë se sa do të zgjasë lidhja juaj.

Gjithashtu jetëgjatësia e lidhjes varet edhe nga ajo se a është partneri shoku juaj më i mirë.

Pastaj, duhet të mundoheni ta kuptoni nëse marrëdhënia juaj është pa mashtrime, xhelozi dhe sjellje kontrolluese.

Artikuj të ngjashëm