Si ta duash dikë që nuk e do as veten?

By

Është një rrugë me pengesa dhe thyrje zemre kur dashurohesh me dikë, i cili nuk e do as veten.

Të duash një person të tillë mund të jetë jashtëzakonisht e vështirë pasi ndjenja e tyre e vetëbesimit dhe kritikës ngadalë depërton në shpirtin tënd. Dhe kjo mund t’ju pengojë ndjeshëm me çështje të vetëvlerësimit.

Është vërtet e vështirë të duash dikë që vuan nga mungesa e vetëbesimit dhe dashurisë. Por nëse jeni të vendosur t’i tregoni rrugën e ndriçimit dhe dashurisë, më poshtë gjeni disa mënyra.

Rregulloni problemet

Bëhu ‘gjëja’ për të cilën ata kanë nevojë

Mos e anashkaloni duke folur në lidhje me nevojat tuaja

Lavdërime të shumta rreth suksesit

Ndani përvojën tuaj se si e dashuruat veten

Artikuj të ngjashëm