Si ja doli Valdrin Sahiti që paralelisht të kryejë dy fakultete me sukses të lartë?

By

Valdrin Sahiti vjen si një shembull tjetër që na dëshmon se mund të arrish atë që gjithnjë ke ëndërruar.

Tashmë emri i tij një markë që ka dëshmuar veten, Sahiti po gëzon frytet e punës dhe disiplinës së tij.

I rritur në një familje që prioritet kishin edukimin, në kohën kur Sahiti do duhej të zgjidhte rrugën e tij të jetës, dizajni dhe moda aso kohe, në fjalët e tij ishte një ‘tabu’.

Kështu që ai vendos që të mos lëj anash shkollimin po njëkohësisht të punojë edhe drejt ëndrrës së tij.

Paralelisht kreu studimet për banka dhe financa dhe për dizajn dhe modë.

Në videon e mëposhtme, ai rrëfen se si ia doli të ketë sukses në të dy këto fusha studimesh shumë të ndryshme nga njëra tjetra. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm