Si duhet ta merrni vëmendjen e tjerëve?

By

Shpesh herë e gjeni veten në disa momente kur jeni i heshtur ose kur dëshironi të flisni me dikë por nuk keni me kë.

Kështu jeni në kërkim të pyetjeve të duhura që duhet tua bëni njerëzve rreth jush, që të bisedoni me njëri-tjetrin.

Ju së pari duhet të shikoni vendin për rreth jush dhe pamjen e njeriut të cilit duhet të bisedoni, pas kësaj preferohet që ju ta pyetni atë lidhur me dukjen e tij.

Pas kësaj filloni ta pyesni lidhur me prejardhjen e tij dhe shprehni interesim për kulturën e tij.

Pyetjet personale mos i bëni menjëherë ato bëni më vonë gjatë bisedave të tjera.

Po ashtu preferohet që të përdorni shakatë dhe gjithashtu ta ftoni në ndonjë takim tjetër.

Artikuj të ngjashëm