Si do të ndryshojë jeta juaj seksuale këtë vit?

By

Siç mund ta prisnit, seksi këtë vit do të përqendrohet në dashurinë ndaj vetvetes, me të cilën nënkuptojnë masturbimin.

Është koha ta bëni masturbimin si një përbërës kryesor të rutinës suaj të bllokimit.

“Me rritjen e bllokimit gjatë muajve të dimrit, njerëzit po zgjedhin të distancohen fizikisht dhe të përjetojnë kënaqësi me vetveten”, thotë eksperti Tyomi Morgan.

“Në përgjithësi, kënaqësia është përgjegjësi e vetvetes. Kënaqësia ndaj vetes përmes masturbimit është forma më e sigurt e seksit dhe një mënyrë e pagabueshme për dikë që pret të arrijë kulmin që dëshiron, veçanërisht gratë”.

“Orgazmat kanë kaq shumë përfitime shëndetësore nga rritja e sistemit imunitar në ekuilibrimin e hormoneve dhe lëshimin e kimikateve”.

Duhet të blini më shumë lodra seksi, shkruan metro.co.uk, transmeton Klan Kosova.

Tyomi mendon se duhet të blini më shumë lodra seksi se sa në vitin e kaluar.

“Shumë çifte janë detyruar të ndahen nga pandemia dhe gratë tradicionalisht janë mbështetur tek partnerët e tyre për t’iu dhënë kënaqësi”.

Seks virtual

Kur nuk mund të jenë fizikisht së bashku, takimet bëni në mënyrë virtuale.

“Ndërsa bota po përballet me një pandemi, jeta seksuale dhe rritja e njohurive seksuale do të bëhen një përparësi për çiftet dhe beqarët”, thotë Tyomi.

Seksi virtual është bërë një trend në vitin 2020 dhe do të vazhdojë të rritet edhe gjatë këtij viti.

Artikuj të ngjashëm