Shumë shpejt sezoni i ri i Privé – ndiqni intervistat më epike të sezonit të kaluar!

By

Personazhe kontraverse, përcjellje e ngjarjeve artistike dhe rrëfime prekëse e intervista pikante, ndër vite Prive ka prodhuar materiale interesante  – Privé rikthehet [padyshim] me sezonë të re!

Në kuadër të emisionit Prive në Klan Kosova, tash e sa kohë keni mundur të ndiqni intervista ekskluzive në rubrikën “25 Pyetje me Prive”.

Të famshmit shqiptarë kanë dhënë përgjigjet e tyre në pyetjet e parashtruara nga gazetarët Vlorijan Halili e Artan Telaku, duke rrëfyer gjëra shumë interesante na jeta e tyre.

Prive.al ua sjellë edhe njëherë disa nga intervistat më epike të 25-së pyetjeve të cilat mund t’i gjeni më poshtë:

GJIKO

MC Kresha

Besim Dina

Engjellusha Salihu

MEDA

Adrola Dushi

Robert Berisha

Ose 10 gjërat që nuk i keni ditur për artistët tuaj të preferuar, e që i thanë ekskluzivisht për Privé:

Artikuj të ngjashëm