Veshjet e njëjta që të famshmit i përsëriten në filma (FOTO)

By

Pse të shpenzoni para për gjëra të reja kur mund t’i përdoreni të vjetrat?

Kjo ishte me siguri mendimi i filmbërësve kur ata vendosen që të shfrytëzojnë kostumet që janë përdorur në filmat e mëparshëm.

Shumica e filmave dhe serialeve televizive thjesht nuk kanë para të mjaftueshme për të veshur të gjithë kastin me kostume krejtësisht të reja.

Dhe në qoftë se një fustan ishte veçanërisht i mirë (si në Titanik), pse të mos e shfrytëzosh rastin dhe ta përdorësh përsëri?

Bright Side ka zgjedhur disa shembuj kur personazhet nga filma të ndryshëm kanë veshur rrobat e njëjta.

1. Pride & Prejudice, 2005 — Sense and Sensibility, 2008

2. Elizabeth, 1998 — Camelot, 2011

3. Gossip Girl, 2010 — The Carrie Diaries, 2013

4. Dangerous Liaisons, 1988 — Hocus Pocus, 1993

5. Head in the Clouds, 2004 — Race, 2016

6. My Cousin Rachel, 2017 — Victoria, 2017

7. Manolete, 2008 — Brooklyn, 2015

8. Isabel, 2014 — The Hollow Crown, 2016

9. The Duchess, 2008 — The Scandalous Lady W, 2015

10. Pride and Prejudice and Zombies, 2016 — Mary Shelley, 2018

11. Mad Men, 2009 — The Help, 2011

12. Snow White and the Huntsman, 2012 — Once Upon a Time, 2017

13. Friends, 1994 — Edgar Allan Poe’s Murder Mystery Dinner Party, 2016

14. Titanic, 1997 — Tuck Everlasting, 2002

Artikuj të ngjashëm