Shtyhet ceremonia e ndarjes së çmimeve ‘Grammy Awards’

By

Akademia e Regjistrimit dhe CBS kanë njoftuar se shfaqja e çmimeve muzikore do të shtyhet nga data e planifikuar fillimisht më 31 janar 2022.

Një datë e re për ngjarjen “do të shpallet së shpejti”, thanë zyrtarët në një deklaratë të mërkurën.

Lajmi vjen ndërsa shpërthimi global i variantit omicron-19 vazhdon.

Ky është viti i dytë me radhë që shtyhet spektakli i çmimeve. Ngjarja e vitit të kaluar u ndikua gjithashtu nga pandemia COVID 19, por data e riplanifikuar e saj ishte ndër kthimet më të hershme në një format personal.

Në deklaratën e akademisë thuhej: “Pas shqyrtimit dhe analizës së kujdesshme me zyrtarët e qytetit dhe shtetit, ekspertët e shëndetit dhe sigurisë, komunitetin e artistëve dhe partnerët tanë të shumtë, Akademia e Regjistrimit dhe CBS kanë shtyrë shfaqjen e 64-të Vjetore të Çmimeve GRAMMY”.

“Shëndeti dhe siguria e atyre në komunitetin tonë muzikor, audiencës live dhe qindra njerëzve që punojnë pa u lodhur për të prodhuar shfaqjen tonë mbetet prioriteti ynë kryesor. Duke pasur parasysh pasigurinë që rrethon variantin Omicron, mbajtja e shfaqjes më 31 janar thjesht përmban shumë rreziqe. Mezi presim të festojmë natën më të madhe të muzikës në një datë të ardhshme, e cila do të shpallet së shpejti”.

Artikuj të ngjashëm