“Shtegu i shpresës”:  KTRA organizon vrapimin për ti kujtuar të gjithë!

By

Fondacioni i pavarur Kosova Trail Running Association, të njohur për promovimin e turizimit malor është duke organizuar një vrapim me një simbolikë tejet të madhe.

Në data 3 dhe 4 mars mbahet “Shtegu i Shpresës” e cila nis nga Prekazi për të përfunduar nga Koshare, ku do të jenë katër distanca vrapimi.

E këto vende kanë një arsye pse janë zgjedhur, pasiqë ky event do të shënoj 20 vjetorin e fillimit të luftës e po ashtu do të nderohet edhe dekada e parë e pavarësisë së shtetit.

“TrailOfHope” tashmë është kthyer në një nga thurjet më të përdorura në rrjetet sociale si mbështetje për këtë inciativë, në mes tyre ka dhe shumë figura publike që po e përkrahin./Prive.al

Artikuj të ngjashëm