Shqipja shfaqet në lot, çfarë ndodhi?

By

Shqipja ka qëndruar e vetme në dhomën e gjumit dhe ka qarë, Edona në një moment ka shkuar dhe e ka pyetur se çfarë ka.

Ajo ka thënë se ndihet nostalgjike dhe po kujtonte momentet kur kanë hyrë për herë të parë në shtëpi dhe se do ta marri malli.

Për detaje më të hollësishme, ndiqeni videon në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm