Shqipja, Ardi dhe Mirdoni sqarojnë në ‘Prime’ se si nisi përplasja mes tyre

By

Gjatë spektaklit të sotëm ‘Prime’ të Big Brother VIP Kosova, është transmetuar një video material me protagonistë kryesor Ardin, Mirdonin dhe Shqipen.

Klipin në fjalë e kanë komentuar të tre protagonistët, derisa secili ka listuar arsyet e krisjes.

Ardi ka thënë se Shqipja “disa herë ka dalë favorite pas javëve kur ka pasur debate të ashpra, dhe kjo mund ta ketë tërhequr për të krijuar drama të reja”.

Por me Ardin s’është pajtuar as Mirdoni, i cili ka thënë se “shoqëria e Shqipes me ta, nuk i ka dhënë asaj komfort zonë”.

Edhe Shqipja i ka mohuar aludimet e Ardit – por, çfarë tha ajo më saktësisht? Këtë e kuptoni përmes videos në linkun e mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm