“Shprehjen e seksualitetit tim e shoh si shumë fuqizues”, thotë Rita si dizajnere e një marke të re

By

Këngëtarja me stil ka bashkuar forcat me markën e këpucëve Deichmann, për të dizajnuar një linjë të re.

“Unë patjetër që kam një gjë të preferuar shumë specifike në koleksion!”, tha 28-vjeçarja. “Gjithçka me xixa  mua më pëlqen – sepse funksionon aq mirë kur unë jam duke performuar. Pra, ne kemi disa çizme me xixa. Këto janë të preferuarat e mia.”

Rita Ora wearing shoes from her collection with Deichmann

 

Kur pyetet se cilët faktorë e shtyjnë atë të bëjë zgjedhjet e veshjeve ajo thotë :

“Kur zgjedh të vesh diçka e tëra varet se kush dua të jem atë ditë. Unë mendoj se si një grua na vjen natyrshëm të dukemi seksi, sikur ajo thjesht del nga poret tona. Ne jemi krijesa të tilla.” – pastaj vazhdon duke thënë “Unë vërtet mbështetem në atë, vërtet mbështetem te të qenit grua. Unë i shfrytëzoj më së shumti zgjedhjet e mia, dhe madje edhe duke treguar seksualitetin tim sepse e shoh atë aq fuqizues.”

Burimi: Virginmediatelevision.ie

 

 

Artikuj të ngjashëm