Shota kritikon Anën për veshje, Olti Curri ia kujton asaj ‘fustanin e kuq’

By

Një përplasje sot ka ndodhur mes banoreve gra të shtëpisë.

Gjatë javës, Shota ka kritikuar veshjen e Anës duke theksuar faktin se ajo nuk vesh sutjena, gjë që e sheh të papranueshme.

Teksa Ana i del në mbrojtje vetes duke thënë se ajo vesh atë që do dhe si ndihet rehat, Olti Curri ndërhyri.

Ai i kthehet Shotës dhe i kujton hyrjen e saj në natën e parë dhe fustanin e saj të kuq. Olti thotë se kishte veshur një fustan me një të qarë të lartë dhe andaj duhet të jesh e fundit që jep këso komentesh. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm