Shkenda Dubova bëri gjënë më interesante, shtoi shumë kilogramë për t’i kuptuar më mirë klientët (VIDEO)

By

Ajo ka një qendër dobësimi dhe më shumë se sa një këngëtare, njihet si një grua e biznesit e cila po ashtu, ka bërë të lumtur shumë njerëz duke i bërë të ndjehen mirë me peshën e trupit të tyre.

Këngëtarja e famshme Shkenda Dubova, siç edhe mund ta keni vërejtur, kohëve të fundit kishte shtuar goxha shumë në peshë dhe ky vendim i saji, sado i rastësishëm të dukej kishte një prapavijë.

Dubova rrëfen për Prive, se ajo qëllimshëm kishte shtuar në peshë për një arsye!

Donte t’i kuptonte më mirë klientët e saj dhe t’iu shërbente më mirë. Për Prive ajo javën që lamë pas, tregoi se sa ra nga pesha dhe e dëshmon se secili mund ta përmirësojë shëndetin e vet, duke larguar kilogramët e tepërt qoftë edhe me ndihmën e qendrës së dobësimit. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm