Shihemi shumë shpejtë në “S’komplekse”

By

Të gjithë meritojnë të ndihen mirë më veten – edhe nëse kjo do të thotë që diçka e vogël duhet ndryshuar.

Nuk ka falsitet në këtë pikë, por vetëm theksim i çdo tipari tuaj fizik. Tiparet e këndshme janë gjenetike, por problemet me lëkurën, dhëmbët dhe stilin personal nganjëherë duan punë që të korrigjohen.

Prive ka nisur me një rubrikë të re në të cilën ju mund të aplikoni dhe të jeni pjesë e saj. Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke kontaktuar në  [email protected].

Pas përzgjedhjes ju do të jeni në duar të sigurta të ekspertëve tanë. Në trion e ekspertëve të Prive janë: Dr. Fehim Haliti, Dr. Rezana Saraçi – Govori dhe Adelina Hajdini.

Për më shumë informacione, ndiqni të plotë materialin e përgatitur në videon e mëposhtme.

Gjithashtu, sigurohuni të ndiqni llogarinë zyrtare të “S’komplekse” në Instagram, ku do të përditësoheni me të gjithë të rejat e fundit dhe transformimet. /Prive.al

View this post on Instagram

A post shared by @skomplekse

Artikuj të ngjashëm