Shenjat që tregojnë se e dashura po ju tradhton

By

E vetmja gjë që është më keq sesa të tradhtohesh, është kur nuk jeni në dijeni se kjo po ju ndodhë.

Në shumicën e rasteve, partnerët tradhtojnë njëri-tjetrin, dhe ky është një fakt i vështirë për t’u gëlltitur. Në vend që të jeni të shqetësuar gjatë gjithë kohës, duke akuzuar veten dhe partnerin tuaj, duhet të gjurmoni se çfarë po ndodh në të vërtetë.

Më poshtë mund të lexoni katër shenja se e dashura juaj po ju tradhton.

Ajo duket e shpërqendruar

Ajo po vishet ndryshe

Ajo nuk të fton kur del

Ajo nuk është e interesuar për marrëdhënie intime me ju

Artikuj të ngjashëm