Shenjat e zodiakut që punojnë shumë për suksesin e tyre janë këto!

By

Ajo që po shikojmë sot, 14 shtator 2023, është se si tranziti, trini i hënës, Jupiter, ndikon tek ne dhe na bën të shikojmë veten për përgjigje. Ky kalim na ndihmon të mendojmë, por ne të gjithë e dimë se të menduarit e tepërt mund të zbulojë pyetje për të cilat nuk duam t’i dimë përgjigjet, dhe kjo është për thelbin e saj për sot.

Ne do të duam t’i zgjidhim gjërat, por kjo do të thotë që diçka atje duhet të zgjidhet. Mund të mos e kemi kuptuar më parë sot, por në këtë ditë e kuptojmë dhe kjo do të thotë se duhet t’i kushtojmë vëmendje detajeve.

Tani, për tre shenjat e zodiakut, kjo mund të nënkuptojë përparim, dhe ne mund të shpresojmë vetëm se këtu po udhëheq e gjithë kjo energji e Jupiterit në treshen e Hënës. Ky është një tranzicion shumë pozitiv, por është ai lloj aspekti që kërkon shumë ndershmëri për t’u përballuar.

Ne nuk i kuptojmë gjërat vetëm sot; ne i kuptojmë ato dhe më pas kuptojmë se mund të bëjmë diçka për ta. Kjo mund të lidhet me jetën tonë familjare, shëndetin tonë, romancat tona duke përfshirë punën tonë. Sot është e vështirë vetëm për aq sa kjo është dita kur kuptojmë se mund të veprojmë; Të ulemi dhe të “vërejmë” nuk do të bëjë shumë për ne.

Dhe kështu, gjatë tranzitit të Jupiterit në treshen e Hënës më 14 shtator 2023, ne mund ta marrim atë si një shenjë pozitive ose të tërhiqemi në frikë dhe të mos bëjmë asgjë. Ajo që dimë sot është kjo: diçka në jetën tonë ka nevojë për vëmendje dhe nëse nuk ia kushtojmë atë vëmendje, do të vuajmë. Megjithatë, nëse vendosim të ‘personim’ dhe të përmirësojmë nevojat që ndryshojnë, atëherë do të korrim përfitimet e suksesit. Këto tre shenja të zodiakut janë gati për të përballuar sfidën.

3 Shenjat e Zodiakut që punojnë shumë për suksesin e tyre më 14 shtator 2023 janë:
1. Dashi

(21 mars – 19 prill)

14 shtatori 2023 ju sjell një sërë rrethanash që ju tërheqin pasi ju pëlqen ideja e ndryshimit dhe dëshironi të jeni pjesë e diçkaje të re. Gjatë trenit të hënës, Jupiterit, do të ndiheni shumë të etur për të vërtetuar se jeni personi i duhur për të përmbushur detyrën që shihni përpara jush, dhe ndërsa jeni me siguri të talentuar dhe kreativ, sot mund t’ju bëjë të hamendësoni veten për herë të parë në një kohë të gjatë.

Duket se ndërsa ju besoni plotësisht në veten tuaj, ju keni këto shkas që ju pengojnë, dhe do të jetë në këtë ditë që ato shkas do të fillojnë. Kjo është ajo me të cilën do të merreni sot ndërsa kaloni nëpër lëvizjet e të qenit të suksesshëm. Ka diçka në lidhje me Jupiterin në treshen e Hënës që ju bën të mendoni se nuk po jetoni me potencialin tuaj të plotë. Kjo do të kalojë.

2. Binjakët

(21 maj – 20 qershor)

Ajo që vjen për ju sot, 14 shtator 2023, është ideja që ndoshta nuk i keni menduar mirë gjërat kur bëhet fjalë për çfarëdo që keni bërë që ju ka çuar atje ku jeni tani. Kjo do të thotë që ju ndjeni dhembjet e keqardhjes në këtë ditë dhe kalimi i Jupiterit në treshen e Hënës ju bën të ndiheni sikur duhet të ishit më mirë me veten tuaj.

Ju mendoni se keni bërë një gabim që mori një kthesë të gabuar në jetën tuaj dhe ju zbarkoi këtu ku jeni sot, por nuk jeni gjithashtu të sigurt nëse ky është vendi ku dëshironi të jeni. Ju mund të ndiheni konfuz apo edhe vetë-dyshues gjatë këtij tranziti. Dhe ndërsa hëna në treshen e Jupiterit është përgjithësisht një tranzit shumë i mirë, ai tenton t’ju bëjë të mendoni shumë fort, dhe pikërisht në atë moment hyn vetëdyshimi. Mos harroni se sido që të jetë, ju jeni më i madh se çdo problem.

3. Shigjetari

(22 nëntor – 21 dhjetor)

Për shkak të një pengese personale, ju ndiheni sikur po shikoni një rrugë të gjatë përpara dhe gjatë kalimit të Jupiterit në treshen e Hënës, mund të ndiheni pak të shqetësuar për kohën e gjërave në jetën tuaj. Ju e dini që po ia dilni mirë dhe se gjërat po shkojnë sipas planeve tuaja, por pengesat që kanë ndodhur janë për shkak të njerëzve që nuk mund t’i ‘lironi qafe’.
Më 14 shtator 2023, do të kuptoni se ekziston vetëm një problem i vërtetë në jetën tuaj, dhe ai është … një person. Ky person ju jep ankth dhe është ajo që do ta quani qendrën e të gjitha problemeve tuaja. Nuk mund t’u shpëtosh as atyre, gjë që shkakton një telash.

Megjithatë, ju mund t’i pranoni ato dhe të ecni përpara pavarësisht nga ajo që besoni se sjellin në botën tuaj. Përpiquni të përdorni energjinë e Jupiterit të trefishtë të Hënës për të avancuar veten tuaj, në vend që të ndaleni në atë që kundërmon në jetën tuaj aktualisht. Bëhuni Shigjetari optimist që të gjithë e dimë se mund të jeni.

Artikuj të ngjashëm