Shenjat e horoskopit që nuk shkojnë në lidhje dashurie

By

Sipas astrologjisë këto shenja të horoskopit kanë shanse më të ulëta të jenë një çift i suksesshëm:

Ujori dhe Bricjapi

Ujori dhe Bricjapi, fqinjët në tabelën astrologjike, duhet të paguajnë çmimin e këtij pozicioni kur çiftohen së bashku. Ata shpesh do të ndjehen të shkëputur për shkak të karakteristikave natyrore të shenjave të tyre të zodiakut – Bricjapi praktik shpesh mund të bëhet shumë kërkues, gjë që patjetër që do ta bënte një Ujor të ndjehet jo rehat, sepse ai ose ajo vlerëson shumë ndjenjën e pavarësisë. Një marrëdhënie midis këtyre dy shenjave shpesh mund të shndërrohet në të pamundur për të kapërcyer pengesat në rrugë.

Luani dhe Gaforrja

Luani dhe gaforrja kanë mënyra kaq të ndryshme për t’iu qasur lidhjes dhe dashurisë. Gaforret në thelb më shtëpiak dhe janë njerëz shumë të orientuar nga familja. Kur janë në një lidhje, ata kërkojnë stabilitet emocional dhe do të ushqejnë lidhjen për ta bërë atë një lidhje gjatë gjithë jetës. Sidoqoftë, nuk është e njëjta gjë me një Luan, i cili nuk bie lehtë në dashuri sepse ata e vlerësojnë veten aq shumë sa që gjetja e një partneri mjaft të mirë për veten e tyre bëhet një detyrë. Për dallim nga Gaforret që shtëpiakë, Luani ka një natyrë shumë të zjarrtë dhe gjithmonë kërkon vëmendje. Kur një gaforre bie në dashuri, lidhja bëhet më e rëndësishme se vetvetja, por në rastin e një Luani, ai gjithmonë e konsideron veten më të rëndësishëm se lidhja.

Virgjëresha dhe Shigjetari

Virgjëresha dhe Shigjetari ndahen me 90 gradë, ose siç quhet ‘aspekti katror’ në skemën astrologjike; ky element i bën ato shenja të papajtueshme. Për më tepër, Virgjëresha perfeksioniste lehtë mund të irritojë një Shigjetar më të shkujdesur nga natyra. Flirtimi i tyre lehtë mund të shndërrohet në grindje të shëmtuara nëse nuk mësojnë se si të tonifikojnë instinktet e tyre natyrore. Gjithashtu, të dy do të kenë një prirje për të dominuar tjetrin kur janë në një lidhje.

Peshqit dhe Luani

Peshqit dhe Luani vendosen në kënd prej 150 gradë, i cili quhet edhe aspekti jokonjektiv, në tabelën astrologjike. Sipas ekspertëve, planetët e përfshirë në një jokonjekt nuk e kuptojnë njëri-tjetrin dhe për më tepër, këto shenja të zodiakut i përkasin dy elementëve të papajtueshme — Luani i përket elementit të zjarrit të zodiakut ndërsa Peshqit është një shenjë uji. Dhe të dyja këto shenja të zodiakut kanë qasje të ndryshme për jetën dhe lidhjen. Një Luan pëlqen vëmendjen dhe mban larg romancën ose çdo gjë që i merr vëmendjen nga vetja. Sidoqoftë, një Peshk është një romantik i pashpresë dhe natyra mbizotëruese e Luani mund ta bëjë atë të ndjehet shumë e padëshiruar dhe të pasigurt.

Artikuj të ngjashëm