Shenjat e horoskopit me fat në dashuri gjatë muajit tetor janë këto!

By

Katër shenjat kineze të zodiakut janë më me fat në dashuri në tetor 2023. Marrëdhëniet më të mira gjithashtu duhet të përballen me pjesën e tyre të drejtë të sprovave dhe mundimeve, qoftë zilia dhe sjellja e keqe e të tjerëve, keqkomunikimi midis partnerëve ose thjesht emocionet e papërputhshme herë pas here. Më të këqijtë nuk kanë luksin e miqësisë së shkëlqyer, dashurisë dhe respektit të vërtetë dhe dëshirën e vërtetë për të qenë bashkë deri në fund. Pse të kënaqeni me më pak kur më pak është kaq e patolerueshme?

Sekuenca e duhur e veprimeve do të çojë gjithmonë në përfundimin e duhur. Qëllimi nuk justifikon mjetet nëse mjetet ishin të gabuara, sepse herët a vonë, pasojat e kësaj bëjnë që përfundimi i dëshiruar të zhduket në ajër. Ju kërkohet të përqendroheni në këtë realitet ndërsa kaloni nëpër kthesat dhe kthesat e jetës suaj të dashurisë këtë muaj. Tani le të ndalemi te katër shenjat kineze të zodiakut që janë më me fat në dashuri në tetor.

Katër shenjat kineze të zodiakut që janë më me fat në dashuri në tetor 2023:

1. Lepuri

(1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035)

Lepur, nuk është gjithmonë e mundur të jesh në pozitë të barabartë në një situatë romantike në çdo kohë. Ndonjëherë, një person mund të sëmuret dhe të ketë nevojë që tjetri të ngrejë më shumë se zakonisht gjatë pushimit dhe rikuperimit. Herë të tjera, një tragjedi mund të kërkojë më shumë dhembshuri nga njëri për tjetrin, edhe nëse kjo konsideratë nuk kthehet pasi personi pikëllohet thellë. Mbani mend këtë teksa kaloni rrugën tuaj deri në tetor.

Nëse jeni beqar, mbajeni veten në standartin që dëshironi nga partneri juaj ideal. Nëse kërkoni besnikëri, a e mishëroni edhe atë frymë? Këtë muaj, energjia është e vendosur mirë që të gjeni një person që ju kupton thellësisht. Nëse kjo do të çojë në ndonjë gjë të rëndësishme varet nga mënyra se si ndërveproni me njëri-tjetrin.

Nëse jeni në një lidhje, tani është koha për të diskutuar gjërat e rëndësishme në jetë, si financat, kujdesi shëndetësor, strehimi, sigurimet dhe më shumë. Sigurohuni që ju dhe partneri juaj të jeni në të njëjtën faqe, kështu që fati mund të vazhdojë t’ju lehtësojë rrugën përpara të dyve.

3. Dhia

(1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027)

Dhi, fati juaj në dashuri është vërtet i ëmbël këtë muaj! Prandaj, sigurohuni që të gjeni kohë për dashurinë në kalendarin tuaj shoqëror, që të mos e shpërdoroni këtë energji të mirë. Nëse jeni beqarë, mundësia që një romancë e re t’ju largojë nga këmbët është jashtëzakonisht e fortë. Si mund të funksionojë magjia në jetën tuaj nëse refuzoni të dilni jashtë ose krijoni mundësi për një qetësi të tillë? Edhe të visheni më me kujdes se zakonisht do t’ju drejtojë në drejtimin e duhur.

Nëse jeni në një lidhje, tregohuni më të kujdesshëm në komunikimet me partnerin tuaj këtë muaj. Ndonjëherë, padurimi dhe një temperament i nxehtë (të shkaktuar nga dikush tjetër) mund të kërcënojnë paqen në marrëdhënien tuaj. Mos lejoni që kjo të ndodhë me ju të dy. Fati do t’ju tregojë kur të flisni dhe kur të tërhiqeni. Dëgjoni me vëmendje kur kjo të ndodhë. Ju dhe partneri juaj mund të përfitoni gjithashtu nga krijimi i zgjidhjeve kreative dhe argëtuese për problemet dhe acarimet tuaja kolektive.

4. Ka

(1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033)

Ox, energjia e fatit do ta bëjë të mirë jetën tuaj të dashurisë këtë muaj, por ka një paralajmërim … Kjo varet nga kalendari juaj shoqëror. Pra, sigurohuni që po shoqëroheni me llojet e duhura të njerëzve dhe jo me ata që mezi i toleroni. Përndryshe, negativiteti i atyre ndërveprimeve do të helmojë fatin e mirë që pret të bekojë jetën tuaj.

Nëse jeni beqarë, po tregoheni më të vëmendshëm për ndjenjat e atyre me të cilët takoheni rastësisht në këtë kohë. Ju mund të jeni të huaj, por mirësjellja shkon shumë dhe shpesh mund të çojë në miqësi të reja, edhe nëse diçka nuk shkon në mënyrë romantike. Ata prej jush në një lidhje do të përfitojnë nga planifikimi i qëllimshëm i aktiviteteve së bashku për të thelluar lidhjen mes jush dhe partnerit tuaj. Mund të jetë gatimi të dielave, udhëtimi me makinë për në punë ose larja e rrobave ndërsa përgojoni jetën tuaj individuale dhe përvojat gazmore kur nuk jeni bashkë. E gjelbra është me fat për ju këtë muaj dhe do të sjellë paqe dhe harmoni në marrëdhënien tuaj.

Artikuj të ngjashëm