Shallat që janë në trend këtë vjeshtë (FOTO)

By

Tashmë që jemi në stinën e vjeshtës, shallat janë një pjesë pothuajse shumë e nevojshme për garderobën tuaj – që pa dyshim se i shton edhe shumë stil veshjeve tuaja.

Por, duke qenë se ka aq shumë dizajne dhe stile të ndryshme të shallave mund të jetë shumë e vështirë ta zgjedhni atë që i përshtatet më së miri stilit tuaj.

Prandaj, më poshtë po ju sjellim një koleksion të shallave të stileve të ndryshme në mënyrë që ta gjejnë shallin e tyre të preferuar të gjitha gratë – nga ato që janë më klasike në shije deri te ato që guxojnë të eksperimentojnë me dizajne më të veçanta.

Cilindo që ta zgjedhni, një gjë e keni të sigurt: këtë vjeshtë përpos që nuk do ta keni ftohtë, do të dukeni shumë me stil me këta shalla që janë shumë trendi.

1. Shall shumë i gjatë me thekë

2. Shall me zinxhir

3. Shall i gjerë me dy ngjyra

4. Shall si pelerinë

5. Shall me kombinim të ngjyrave

6. Shall me dizajnin që ngjan me batanijen

7. Shall ngjyrë rozë

8. Shall me dizajnin e lëkurës së leopardit

9. Shall me pika (Polka Dots)

10. Shall me dizajnin me katrorë

11. Shall me dizajnin me lule

12. Shall që ngjan me dy duar që përqafohen

13. Shall i shtrënguar rreth qafës me dizajne me lule

Artikuj të ngjashëm