Sekrete të vogla që burrat fshehin nga gratë e tyre

By

 

Lajmi i keq: burrat gënjejnë dhe mbajnë sekrete nga gratë që duan. Lajmi i mirë: nuk po e bëjnë për t’ju lënduar; Në fakt, më shpesh sesa jo, ata po e bëjnë këtë sepse ose janë të pasigurt ose përpiqen t’ju mbrojnë, sipas Abby Rodman, autore të librit “Duhet të martohesh me të?”

Tani, YourTango ka pyetur burrat e vërtetë: “Çfarë fshihni nga gratë që doni?”

Kur bëhet fjalë për sekretet që burrat fshehin nga gratë, përgjigjet janë tronditëse:

  1. “Kjo nuk është tamam një sekret, por unë jam tullac!” – Jared, 31
  2. “Dikur kam qenë shumë më në formë se sa tani.” – Rey, 25
  3. “Penisi im është pak i shtrembër, por funksionon!” – Xho, 26
  4. “Kam dalë me një modele. Nuk më vjen turp, por e di që do ta bënte të dashurën time të ndihej keq kur nuk duhet.” – Alain, 34
  5. “Të gjitha marrëdhëniet e mia serioze kanë qenë me femra, por unë jam biseksuale”. – Samuel, 38
  6. “E urrej punën time dhe dua të kthehem në shkollë, por nuk e di se çfarë dua të bëj”. – Allen, 36
  7. “Disfunksioni erektil është një efekt anësor i një prej medikamenteve që po marr”. -Dani, 30 vjeç

Artikuj të ngjashëm