S’do të besoni numrin e fotografive që Enca ka në telefon!

By

Së fundmi, Enca kërkoi ndihmën e ndjekësve që të gjejë në Iphone të ri që ka kapacitet prej 1 terabajt.

Është e kuptueshme për një person që pjesën më të madhe të jetës e ka në telefon ku dhe i duhet të ruajë demo të këngëve, fotografi dhe klipe të ndryshme.

Si duket ndjekësit e saj nuk po  e kuptonin kërkesën e këngëtares dhe pse i duhej një telefon me një kapacitet aq të madh.

Për të sqaruar këtë, këngëtarja ndau edhe një ‘screenshot’ të galerisë së saj të fotografive në telefon.

Ajo momentalisht mban 121,569 fotografi në telefon! /Prive.al

No description available.

Artikuj të ngjashëm