Arratisje familjare – Alaudin Hamiti zgjedh vendin më të bukur të botës për ta vizituar

By

Bashkë me të gjithë familjen e tij, ai është arratisur në një vend që për të është më i bukuri i botës.

Siç ka thënë edhe në intervistën e tij të fundit për Bordo, Barcelona është vendi që i pëlqen më së shumti në botë.

https://www.instagram.com/p/BsL4Y6cBkFm/

Ndërsa për këtë fundvit, ai ka zgjedhur ta vizitojë bashkë me gjithë familjen e tij.

I shoqëruar nga gruaja e tij Yllka dhe tre fëmijët, Noeli, Maeli dhe Eva, Hamiti ndodhet në Barcelonë të Spanjës. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm