Santiana rrëfehet me Adrin për një ngjarje të luftës (VIDEO)

By

Banorja e Big Brother VIP Kosova, Santiana ka rrëfyer një ngjarje që i ka ndodhur gjatë luftës.

Ajo ka treguar se si kur janë larguar nga vendlindja dhe kanë dalë refugjatë, familjarët e saj kanë menduar se ata i kanë vrarë.

Por në Shqipëri, Santiana tregoi se një televizion i shtetit e ka marrë atë për ta recituar një vjershë, e kur ka dalë në televizion, familja e ka kuptuar që është akoma gjallë.

Artikuj të ngjashëm