Sa kanë ndryshuar këto të famshme gjatë viteve?

By

Çdokush ndryshon pas 10 vjetësh, nuk ka asnjë mohim të kësaj.

Disa njerëz fitojnë peshë, të tjerët e humbasin atë. Disa ngjyrosin flokët dhe të tjerët ndryshojnë mënyrën se si vishen dhe veprojnë. Dhe të famshmit nuk janë ndryshe.

Fansat kanë parë që disa prej të famshëmve të tyre të preferuar të rriten para kamerave, ose sepse ata ishin pjesë e një shfaqje televizive ose sepse ata u rritën duke aktruar.

Ja një vështrim i afërt se si kanë ndryshuar këto të famshëm në vetëm dhjetë vjet.

Kylie Jenner

 Rosy-cheeked Kylie Jenner looks very different from her pre-teen self

Kendall Jenner

 Kendall is now a successful model after starting her career 10 years ago

Ariana Grande

 Ariana Grande abandoned her red hair for a high ponytail

Selena Gomez

 Selena Gomez is coming back to the music scene after a four year hiatus

Sofia Richie

 Sofia Richie is all grown up now and is currently dating Scott Disick

Miley Cyrus

 Miley Cyrus looks very different from her teenage self and has a collection of tattoos

Bella Hadid

 Bella Hadid's looks evolved into those of a high fashion model

Artikuj të ngjashëm