E përndiqte prej kohësh, një burrë futet në shtëpinë e këngëtares së njohur

By

Katy Perry ka ngritur një urdhër ndalese ndaj një burri që quhet William.

Urdhër ndalesa është ngritur për të mbrojtur atë, burrin e saj Orlando dhe vajzën e vogël Daisy dhe djalin e Orlandos, Flynn.

Burri në fjalë është një i pastrehë i cili ishte parë të ketë hyrë në pronën e Katy.

Pery ka treguar që burri “ka kërcyer nga ballkoni i shtëpisë në Beverly Hills, kur ajo ishte aty me Bloom dhe vajzën e tyre”.

Pasi u konfrontua me sigurimin, burri u arrestua për hyrje në pronë, nga policia.

“Unë kam frikë që ai mund të ketë akses në armë. Jam e frikësuar për sigurinë time, të partnerit tim, vajzës dhe familjarëve”, ka thënë Katy.

Burimi Mirror.co.uk

Artikuj të ngjashëm