Sa i shkuaka të jetë baba – Gold AG publikon imazhin më të ëmbël që do shihni sot

By

Vet ende s’e ka marrë epitetin baba, por atij po i shkuaka tejet shumë një bebush në krahë!

Reperi i famshëm shqiptar Gold AG, është fotografuar me një bebe tejet të ëmbël të cilën e ka takuar në Gjakovë.

Ai po mbanë në krahë vogëlushin, ndërsa shprehja e fytyrës së Gold thotë gjithçka: ai i do shumë fëmijët.

E meqë të shkuakan kaq shumë, di të kujdesesh për ta dhe i mban kaq mirë në krahë, çfarë po pret Gold AG?

https://www.instagram.com/p/BqIgOpmAXdj/

Artikuj të ngjashëm