Rri n’shpi dhe ndjek shfaqjet më të famshme në HBO – falas!

By

Platforma HBO e ka bërë të mundur për ata që nuk janë abonentë të ndjekin një sërë shfaqjesh dhe filmash falas, si pjesë e kampanjës që u bën thirrje njerëzve të qëndrojnë të izoluar.

Shikuesit që duan të shikojnë se çfarë është padiskutim një nga shfaqjet më të mira ndonjëherë “The Wire” mund të shkarkojnë aplikacionet HBO Now ose HBO GO.

Më poshtë gjeni të listuara titujt që mund t’i ndiqni falas në platformë:

 • Serialet
 • Ballers
 • Barry
 • Silicon Valley
 • Six Feet Under
 • The Sopranos
 • Succession
 • True Blood
 • Veep
 • The Wire

Dokumentarët

 • The Apollo
 • The Case Against Adnan Syed
 • Elvis Presley: The Searcher
 • I Love You, Now Die: The Commonwealth v. Michelle Carter
 • The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley
 • Jane Fonda in Five Acts
 • McMillion$
 • True Justice: Bryan Stevenson’s Fight for Equality
 • United Skates
 • We Are the Dream: The Kids of the MLK Oakland Oratorical Fest

Filmat

 • Arthur
 • Arthur 2: On the Rocks
 • Blinded By the Light
 • The Bridges of Madison County
 • Crazy, Stupid, Love
 • Empire of the Sun
 • Forget Paris
 • Happy Feet Two
 • Isn’t It Romantic?
 • The Lego Movie 2: The Second Part
 • Midnight Special
 • My Dog Skip
 • Nancy Drew And The Hidden Staircase
 • Pan
 • Pokémon Detective Pikachu
 • Red Riding Hood
 • Smallfoot
 • Storks
 • Sucker Punch
 • Unknown

Artikuj të ngjashëm